maanantai 13. elokuuta 2012

4 vuotta sitten ...

Luhurikan kesäistä maisemaa
Kävin hakemassa Närästyslääkettä Tampereelta nyt olot on vakiintuneet. Ei juurikaan oireita. II -tyyppi palannut ohjelmistoon. Työpaikan sisäilmaongelmat lisännyt tautikuvaani "astman", joka lääkärin mukaan välillä on astmaa ja välillä ei.

Mökkirantaa ...
Työskentelen tällä hetkellä kotioloissa, kun työnantaja ei ole vielä etsinyt meille uusia tiloja. Meitä on "homeongelman" takia 5 etä/liitytöissä kotona ja lisää on varmaan koko ajan tulossa lisää. Lääkäri on kieltänyt meitä menemästä töihin Seinäjoen työpisteeseen, joten kuljemme muissa toimipisteissä tarvittaessa toimipisteen verkkoa tai laitteita.

Itselläni on tuoksuherkkyys lisääntynyt. Ääni katoa huonossa ilmassa mm ulkona. Poskionteloissa tuntuu herkästi, yskittää, väsyttää jne. Töissä ääni katoaa useassa paikassa.
Onneksi voin työskennellä kotona, sitä mahdollisuutta ei ole kaikilla.

Omat ongelmansa on myös yksin työskentelemisessäkin, kun on ikänsä toiminut työyhteisössä. Elämä on kuitenkin suhteellisen hyvää kaikista ongelmista huolimatta.

5 kommenttia:

 1. Kyllä se työskentely kotona ilman työkavereita varmaankin joskus nyppii! Muistan hyvinkin sun "närästyslääkkeen" hakureissun. Onneksi kaikki kävi kuitenkin hyvin:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kyläkutsusta, tulinkin heti. Kotiyöskentelystä minullakin on kokemusta ja ainakin mulle se sopi oikein hyvin. Voi käydä välillä ripustamassa pyykit tai pistää kaalisopan kiehumaan, esimerkiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etätyöllä on puolensa ja puolensa :D Nuo pienet omat hommat, siinä sivussa. Pahinta on kahvitauot ilman työkavereita.

   Poista
 3. Kiva tämä uusi blogisi. Minä jäin vuodatukseen kun en jaksanut opetella uutta.
  Minäkin muistan tuon "närästysreissusi"- Oli siinä aimo annos onneakin mukana.
  Etätyötä en ole koskaan tehnyt muutoin kun sairaana ollessani. Kuvittelisin, että joskus siinä kaipaa työkavereita ja hälinää ympärille.
  Mukavaa syksynalkua!

  VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä. Pidän siitä. Kiitos :D